ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

augustus 2022, vrouwen met borstkanker

Annemieke van Egmond van Mammellas Specials uit ter Aar willen wij hierbij nogmaals heel hartelijk bedanken voor haar giften van protheses en speciaal ondergoed voor vrouwen met borstkanker in Roemenië. Bij onze zending goederen van april jl.  mochten wij weer een grote doos met materialen van Mammellas meesturen naar Roemenië.

Paraschiva Mares, onze voorzitter van Casa Adela heeft inmiddels een speciale koffer waarin zij alles meeneemt naar de vrouwen die zij bezoekt. Zij bezoekt hen meestal thuis en samen zoeken zijn uit wat er nodig is en wat (het beste) past. Soms met wat ‘kunst -en vliegwerk’, maar meestal lukt het.

U kunt zich niet voorstellen hoe dankbaar deze vrouwen zijn, om met iemand over hun situatie te kunnen praten. Zij zijn anders compleet verstoken van nazorg. Maar ook de protheses en bijzondere Bh’s worden in grote dank aanvaard en zorgen ervoor dat zij zich weer meer ‘mens’ voelen. De vrouwen zijn nog steeds erg voorzichtig vanwege covid, maar zijn erg blij dat wij hen op deze wijze kunnen helpen.