ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

Help mee

HOE KUNT U HELPEN?

 

WORDT DONATEUR

Dankzij de hulp van trouwe donateurs in binnen -en buitenland, kan Stichting Rebeca Lidwina haar activiteiten in Roemenië uitvoeren, met de hulp en inzet van de vrijwilligers ter plaatse van Stichting Casa Adela. Maar ook u kunt helpen! Helpt u mee?

DONEER

Wat kunt u doen? U kunt ons eenmalig of structureel steunen, zodat wij onze activiteiten in Roemenië – ook in de toekomst – kunnen blijven uitvoeren.

BELASTINGVRIJ SCHENKEN

Er bestaat een manier van steunen waarbij u voor een langere periode belastingvrij kunt schenken.  Zonder dat het u extra geld kost, kunt u geld terugkrijgen van de Belastingdienst en kunnen wij rekenen op uw steun voor langere tijd.

INZAMELEN

U kunt ons ook steunen door met name medische materialen te doneren. Heeft u medisch materiaal, zoals verbandmiddelen, veiligheidsmateriaal (gezichtsmaskers, plastic handschoenen en -wegwerppakken, desinfectiemateriaal, etc.), medische voeding, verpleeg -en thuiszorgmaterialen, medicijnen, beddengoed, e.d.? Ook deze kunt u doneren.

U kunt materialen als pakketje naar ons postadres sturen of ze zelf langsbrengen. Heeft u grote hoeveelheden materialen, neem dan s.v.p. even contact met ons op.

EXCLUSIEVE PROJECTSTEUN

U kunt ook met uw bedrijf een project of een deel van een project, ondersteunen. Het gaat om projecten die een belangrijke bijdrage (gaan) leveren aan het werk van Stichting Rebeca Lidwina in Roemenië. Met uw exclusieve steun zorgt u voor de complete realisatie van een project of een deel van het project.

Als tegenprestatie informeren wij u exclusief over de voortgang van het project en communiceren wij graag over uw betrokkenheid en vermelden uw logo en naam op onze website. Ook kunt u zelf vrij over uw betrokkenheid communiceren, bijvoorbeeld op uw website en via uw social mediakanalen.

Bent u geïnteresseerd? Wij gaan graag met u in gesprek.