ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER
ADD SOME TEXT THROUGH CUSTOMIZER

december 2021, Kerst in Frumoasa

De directeur Janos Patrascu van het ouderen -en gehandicaptenhuis in Frumoasa heeft ons laten weten dat het een zeer feestelijke en geslaagde decembermaand is geweest voor alle bewoners. Met behulp van de verzorging hebben de bewoners Kerststukjes gemaakt en hebben zij dit verkocht aan de inwoners van het stadje. De opbrengsten uit de verkoop worden de komende zomer besteed aan dagtripjes of andere zomer-activiteiten.

Op een van de minder koude dagen is er een groot vreugdevuur aangelegd in de tuin en werd er warme chocolademelk gedronken. Vooral de jongeren van het tehuis hebben hier met volle teugen van genoten.

En met Kerst was er voor alle bewoners weer een kerstpakket met allerlei lekkernijen, maar ook fruit en waarin dit keer ook een spijkerbroek zat. Hier was men meer dan blij mee. De bewoners die bedlegerig zijn werden met extra bezoek verrast en natuurlijk met het kerstpakket.

Mede dankzij uw steun hebben wij hen een fijne Kerst kunnen bieden met wat bijzondere extraatjes. Nogmaals namens hen onze hartelijke dank!